En Fudgevenns iskake
Denne oppskriften er kommet til i samarbeid med Åse Linn Nilsen Totland, det er også hun som har bidratt med det fine bildet
Ingredienser
~8 Digestivekjeks eller 1 1/2 pose Smash
~4 eggeplommer
~200 g sukker
~1 boks Philadelphia kremost
~1/3 liter kremfløte
~1 ts vaniljesukker
~Valgfri fudge
Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis, tilsett Philidelpiaosten og pisk det lett sammen.
Kremfløte og vaniljesukker piskes til krem og blandes med eggedosis/osteblandingen.
Digestivekjeks eller Smash knuses og strøs i bunnen av en springform. Hell i krem og osteblandingen. Del fudgen i mindre biter, enten i staver eller hakk den ganske fint og dytt den forsiktig ned i kaken.
Sett kaken i fryseren og vent i minst 6 timer, rydd opp på kjøkkenet etter deg mens du venter.
God fornøyelse!
PS: Del gjerne bilder av iskaken på Instagram, tagg oss @smakenavlykkefudge og bruk #bakmedfudge