All fudge vi selger, er laget hos oss. Fersk hjemmelaget fudge, laget med Kviteseidsmør.
Fudge oppbevares i romtemperatur – Gjerne i en kakeboks.
Fudgehjelp!
Klarer du å lagre Fudgen lenge, kan den bli litt tørr, da legger man Fudgen i en kakeboks, og setter ett eggeglass med vann i samme boksen, etter noen timer, eller natten over, er Fudgen fin og myk igjen.
Allergener
Ingredienser:
Sukker, vegetabilske oljer, Smør (Melk) (5%),
Glukosesirup,
Skummetmelkpulver. Krempulver (Melk) (2%),
Sjokolademasse, sukker, kakaosmør, fettreduksert kakaopulver.
Emulgeringsmiddel:(SOYA-lecitin),
fettreduktet kakaopulver,
sitronolje,
karamellkrem (Melk),
Dextrose,
2% eller mindre av: Cellulose Gum,
Pektin,
Natriumsitrat,
Sitronsyre,
Smaksstoffer:
Natriumbenzoat, Fargestoffer E129 *), Havsalt, Fargestoffer; E102 *, E124 *, smaksstoffer, konserveringsmidler (E202). Sjokolade inneholder minst 51% kakaofaststoffer.
Fudge er et høyenergiprodukt, noen barn kan reagerer med mer overskudd og energi, etter å ha spist mye Fudge.
Laget på ei gryte som håndterer: Melk og soyalecitin. Alle allergener i UTHEVET skrift i tabellen over.
Det er melk og soyalecitin. i alle våre fudgetyper!
I Fudge med Sitron og Appelsinsmaker, vil det være sitrus/appelsin-syre
Hvis man er i tvil om man tåler fudge, ikke ta sjansen, selv om vi forstår at det frister.
Næringsinnhold i Fudge
Ernæringsinnhold pr. 100 g, variasjoner fra fudgetype.
Energi (Kj) = 1715 til 1900
Energi (Kcal) = 410 til 450
Fett (g) = 7 til 11
Derav saturert fett (g) = 4,4 til 9,5
Karbohydrater (g) = 74 til 90
Derav Sukker (g) = 66 til 72
Protein (g) = 1,3 til 2,5
Salt (g) = 0,13 til 1,16