En Fudgevenns iskake Denne oppskriften er kommet til i samarbeid med Åse Linn Nilsen Totland, det er også hun som har bidratt med det fine bildet Ingredienser ~8 Digestivekjeks eller 1 1/2 pose Smash ~4 eggeplommer ~200 g sukker ~1 boks Philadelphia kremost ~1/3 liter kremfløte ~1 ts vaniljesukker ~Valgfri fudge Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis, tilsett Philidelpiaosten og pisk det lett […]
Kategori: Blogg
Cookies med Fudge
Cookies med Fudge Ingredienser: 170 g mykt smør 180 g brunt sukker 120 g hvitt sukker 1 ss vaniljesukker 2 egg små eller medium str 2 fudgebarer av en fudgesmak du liker, vi har brukt salt karamell, kaffe karamell, sjokoladefudge og salt mokka. Har du ikke fudge kan du bruke ca 250gr av en sjokolade du […]
Appelsin mango kake
Appelsin mango kake 16-20 serveringer Ingredienser: 200 gr smør 4 egg 5 dl sukker 2 ts vaniljesukker 6 dl hvetemel 1/2 ts bakepulver 350 gr appelsinfudge 3dl frosne mangobiter Appelsinfudgen kan erstattes med appelsinmarmelade. Da tilsetter du den helt til slutt og blander den godt inn i røren. Smelt smøret og appelsinfudgen i mikroen, det […]
Fudgey Brownies
Henrys fudgey Brownies Ingredienser 16 -20 serveringer 550 gram god mørk sjokolade eller sjokoladefudge 100 gram Smør. Kvitseidsmør er vår favoritt. 500 gram sukker 4 egg 2 ss vaniljesukker 300 gram hvetemel 1 dl kakaopulver 2 ts vanlig salt Topping: 1-2 ss Maldonsalt 100 gram av den grovhakkede sjokoladen Forhåndsvarm stekeovnen til 160C. Legg inn […]
Iskrem
Ingredienser: 4 eggeplommer200gr sukker1 pk Philadelphia ost1 liten fløte1 ts vaniljesukker Eggeplommene og sukkeret vispes til eggedosis,tilsett kremosten og bland godt inn Pisk krem av fløte og vaniljesukker Bland eggedosisen og kremen og sett i fryser Ta ut av fryseren en halvtimes tid før spising og server sammen med din fudgefavoritt God fornøyelse!