16-20 serveringer
Ingredienser:
200 gr smør
4 egg
5 dl sukker
2 ts vaniljesukker
6 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
350 gr appelsinfudge
3dl frosne mangobiter
Appelsinfudgen kan erstattes med appelsinmarmelade. Da tilsetter du den helt til slutt og blander den godt inn i røren.
Smelt smøret og appelsinfudgen i mikroen, det kan være lurt å dele opp fudgen i småbiter først
Rør sammen egg og sukker og tilsett den smeltede smør/appelsinfudgeblandingen når dette har avkjølt seg litt.
Ha i vaniljesukkeret, bakepulveret og hvetemelet til slutt, bland godt sammen til røra har en browniesaktig konsistens.
Fordel røra utover i en bakepapirkledd ildfast form, eller en stor langpanne og hell over frosne mangobiter
Stekes midt i ovnen på 175 grader C i 30-45 min, til den er gylden, den skal være gjennomstekt, men litt seig i midten, la kaken avkjøles helt før du deler den opp.
PS: Del gjerne bilder av kaken på Instagram, tagg oss @smakenavlykkefudge og bruk #bakmedfudge