Shopping Cart

Frakt 49,- (fri frakt over 600,-)

Appelsin mango kake

16-20 serveringer

Ingredienser:

200 gr smør

4 egg

5 dl sukker

2 ts vaniljesukker

6 dl hvetemel

1/2 ts bakepulver

350 gr appelsinfudge

3dl frosne mangobiter

Appelsinfudgen kan erstattes med appelsinmarmelade. Da tilsetter du den helt til slutt og blander den godt inn i røren.

Smelt smøret og appelsinfudgen i mikroen, det kan være lurt å dele opp fudgen i småbiter først

Rør sammen egg og sukker og tilsett den smeltede smør/appelsinfudgeblandingen når dette har avkjølt seg litt.

Ha i vaniljesukkeret, bakepulveret og hvetemelet til slutt, bland godt sammen til røra har en browniesaktig konsistens.

Fordel røra utover i en bakepapirkledd ildfast form, eller en stor langpanne og hell over frosne mangobiter

Stekes midt i ovnen på 175 grader C i 30-45 min, til den er gylden, den skal være gjennomstekt, men litt seig i midten, la kaken avkjøles helt før du deler den opp. 

PS: Del gjerne bilder av kaken på Instagram, tagg oss @smakenavlykkefudge og bruk #bakmedfudge