En Fudgevenns iskake

Denne oppskriften er kommet til i samarbeid med Åse Linn Nilsen Totland, det er også hun som har bidratt med det fine bildet

Ingredienser

~8 Digestivekjeks eller 1 1/2 pose Smash

~4 eggeplommer

~200 g sukker

~1 boks Philadelphia kremost

~1/3 liter kremfløte

~1 ts vaniljesukker

~Valgfri fudge

 

Eggeplommer og sukker piskes til eggedosis, tilsett Philidelpiaosten og pisk det lett sammen.

Kremfløte og vaniljesukker piskes til krem og blandes med eggedosis/osteblandingen.

 

Digestivekjeks eller Smash knuses og strøs i bunnen av en springform. Hell i krem og osteblandingen. Del fudgen i mindre biter, enten i staver eller hakk den ganske fint og dytt den forsiktig ned i kaken.

Sett kaken i fryseren og vent i minst 6 timer, rydd opp på kjøkkenet etter deg mens du venter.

God fornøyelse!

PS: Del gjerne bilder av iskaken på Instagram, tagg oss @smakenavlykkefudge og bruk #bakmedfudge